Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. | Polityka prywatności

Dostępne opakowania: 80 g

Sposób przygotowania: 1-2 łyżeczki herbaty wsypać do dzbanka, zalać szklanką przegotowanej wody o temperaturze 80°C, pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

Lista Produktów Tradycyjnych - Sok jabłkowo-buraczkowy z Wandalina

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 21 kJ / 7 kcal
Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,5 g, w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 g

Kraj pochodzenia: Polska

Herbata z kwiatu dzikiego czarnego bzu z czereśnią z pestką B
Recently added our store

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do porównania.